Kaia klar for toppsatsing i Amazon Grimstad

Kaia Wilson (18) har valgt Amazon Grimstad FK som det beste alternativet for hennes videre satsing og utvikling som fotballspiller og menneske.

Midtbanespilleren er født og oppvokst i Grimstad og spilte barnefotball for vår samarbeidsklubb i Imås. Etter imponerende spill for Arendal i 2.divisjon valgte Amazon Grimstad å hente Arendalskapteinen.

Den unge og lovende 18-åringen fikk i løpet av høsten i fjor god 1.divisjonserfaring for Amazon, og vi er glade for at den lokale profilen har valgt Amazon Grimstad FK i 2023.

Hun trigges av profesjonaliteten, utviklingsmulighetene som ligger her, og det at hun fra liten har hatt en drøm om å spille A-lagsfotball på Levermyr Stadion.

Kaia har de rette personlige holdningene og innstillingene som skal til for å lykkes, og hun har et bevisst forhold til egen utvikling. Kaia er en teknisk god spiller som har et godt driv med ball, og vi har stor tro på at hun kan videreutvikles her i Amazon Grimstad FK.

Vi er glade for at Kaia ser på Amazon Grimstad FK som det beste alternativet for å utvikle seg videre som fotballspiller.