Hønefoss ble for sterke

Det var duket for en tøff bortekamp når vi i dag gjestet Aka Arena for å møte Hønefoss BK.

Kampen startet relativt jevnt. Da det var spilt 12 minutter fikk vi en stor sjanse når Fenger ble spilt alene gjennom, fra skrått hold gjorde Hønefoss sin keeper en fin inngripen som hindret at vi gikk opp i ledelsen. Kun to minutter senere var vi nær igjen når Jensen klinket til i tverrligger, men på returen stod vi i offside. Resten av omgangen fortsatte vi å presse på for en scoring, men vi ble upresise i avleveringene. Hønefoss hadde mest ball i første omgang, men vårt solide forsvar gjorde det vanskelig for Hønefoss å trenge gjennom. Det stod 0-0 til pause på Aka Arena.

Etter hvilen var det Hønefoss som kom best i gang, og innen det var timen spilt kom Hønefoss til et par sjanser hvor de var nær ved å utligne. Da det var spilt 69 minutter gikk Hønefoss opp i 1-0 ledelse etter et innlegg. Utover i omgangen kom vi ikke helt inn i det, og klarte ikke få til noe etablert spill. Da det var spilt 81 minutter økte Hønefoss ledelsen til 2-0. Resten av omgangen kom vi ikke til noen store sjanser, og det resulterte i at vi gikk målløse av banen. Det endte med et skuffende 2-0 tap mot Hønefoss.

Hovedtrener, Andreas Schoute, hadde følgende å si om kampen:

– Vi starter nok en kamp med ett godt spill og masse selvtillit. Vi kommer til noen scoringssjanser tidlig i kampen som vi ikke scorer på, men bør score på. Hønefoss henter seg godt inn etter 30 min og får en del farligheter som vi stopper godt i egen boks. Vi må være ærlige på at andre omgangen vår var langt unna det nivået vi skal prestere. Vi er nødt til å løfte oss, og det raskt. Vi har tre kamper på syv dager med neste kamp allerede på onsdag, så nå må vi virkelig opp i ringa med en gang.

Neste kamp spilles allerede onsdag 04.mai – da møter vi Stathelle borte, første runde i NM. Seriekampen etter spilles lørdag 07.mai kl. 15:00 borte mot Øvrevoll Hosle.