Holdt nullen i fem strake

Det ble dessverre kun ett poeng hjemme mot Tynset, men vi tar med oss den gode defensive statistikken med fem strake kamper på Levermyr uten å slippe inn mål.

I den første omgangen er vi nære på ved Martha Sagebakken Omdal, men keeper reddet. Tynset er og nære da de får stå helt alene inne i 16-meteren, men skuddet går like utenfor. 0-0 til pause.

Det var en missfornøyd Amazon-gjeng som gikk til pause. Etter den fantastiske prestasjonen hjemme mot Avaldsnes 2 sist helg kom vi aldri opp på det samme nivået i duellspillet, løpingen og snakkingen.

– Vi kom liksom ikke opp på nivået vi var forrige helg. Vi kommer litt skeivt ut fra hoppkanten, vi gjorde mye feilvalg, sier hovedtrener Leif Tsolis til Agderposten.

Etter hvilen bedret det seg noe i alle faser av spillet, men likevel ikke nok til å avgjøre kampen. Nærmest var Kamilla Bruhjell da hun på overtid sendte ballen i krysstanga og ut på en dødball. I samme situasjon klippes hun ned av keeper og noe uforståelig dømmes det ikke straffe. Straffe ropte Amazon etter også kvarteret tidligere da en Tynset-spiller aktivt brukte hånden for å klarere en ball inne i feltet.

– Vi ble snytt for to straffespark, det er litt bittert. Ikke for å syte, men det er det sjuende og åttende straffesparket vi blir snytt for i år. Det er frustrerende, sier Tsolis til Agderposten.

Tynset var heller ikke ufarlige, spesielt på kontringer. De skapte en del farligheter på det, men vi holdt bra stand defensivt og slapp ikke til de største målsjansene.

0-0 og ett poeng til begge lag var likevel et rettferdig bilde av det som egentlig var en jevn fotballkamp. Tynset er et lag som er mye bedre enn det tabellposisjonen deres tilsier.

Samtidig er vi meget godt fornøyd med å igjen gå av Levermyr Stadion uten å slippe inn mål. Etter fem kamper på Fort Levermyr nå i høst har vi holdt nullen i samtlige. I tillegg har vi nå ti strake kamper på Levermyr uten tap.

Ida Livgård Jensen ble kåret til dagens Amazon-kriger av en lokal jury.

Neste helg venter bortekamp mot Haugesund og med seier vil vi være á poeng med de. Kampstart er klokken 15:00 på Djervbanen lørdag 21. oktober.