Hengekamp mot Sogndal

Onsdag møter vi Sogndal til den utsatte 5. runde-kampen.

Sogndal tok i fjor over 2.divisjonsplassen til Kaupanger. Kaupanger har tidligere spilt i 1.divisjon, men har vært flere år i 2.divisjon i den vestlige avdelingen. I fjor da Sogndal tok over plassen sendte de ønske om å komme i en avdeling på Østlandet. Det med suksess da de i fjor endt på en imponerende andreplass i sin avdeling, kun slått av Grei som rykket opp.

Sogndal ligger på nest sist plass i serien med seks poeng, men har to kamper tilgode på de andre, da de har utsatt kamp mot både oss og Molde. Laget har spilt syv kamper uten seier (seks i serien, pluss en i cupen), men har stort sett kun tapt med et mål eller spilt uavgjort. 2-1-seier hjemme mot Tynset er lagets eneste seier i serien denne sesongen. Sogndal har 8-13 i målforskjell og er laget som har scoret færrest mål i serien, men de er også et av lagene med færrest baklengs.

Vi på vår side kommer fra et knepet 2-3-tap for Bryne på bortebane, mens vi vant 1-0 hjemme mot Arendal kampen før. Vi ligger med det på 10. plass med ti poeng.

Onsdagens kamp mot Sogndal er siste bortekamp før sommerpausen, men allerede søndag venter ny kamp hjemme på Levermyr.

Kampstart er onsdag 28. juni klokken 13:00. Kampn streames ikke, men kampen oppdateres som vanlig på våre sosiale medier.