Håpet lever fortsatt

Til tross for at vi endte på 12. plass etter tap mot Molde i siste serierunde, så lever håpet om fortsatt spill i 2. divisjon neste sesong.

Først og fremst må vi berømme alle frivillige i klubben, samt flere tilskuere. Alle stilte opp med snøskuffer og tok til for å måke banen etter et uventet og umeldt snøvær søndag morgen. Imponerende å se slik frivillighet i aksjon der rundt 30 stykker var ute og måkte opp slik at det kunne spilles kamp til slutt. Dette er noe både klubben, jentene og ikke minst trenerteamet setter stor pris på.

Les hele takken til de frivillige HER

Jevn førsteomgang

Når kampen kommer igang er vi fullt på høyde med Molde de første 45. Molde har nok mest ball, men vi har og våre gode perioder. En omgang der vi har de største målsjansene, men der Molde scorer på sine to sjanser og leder 0-2 til pause.

Fikk brukt alle

Etter hvilen bestemmer vi oss for å jakte reduseringen med det høye presset og er et tverrliggerskudd unna. Utover scorer Molde noen mål til og punkterer kampen. Vi lar alle få spilletid i dag og det er en god innsats av alle jentene i dag. Vi har hele tiden kontroll på at resultatet i kampen er relativt uviktig mtp. nedrykkssjansene. Samtidig har vi god kontroll på hvor mange vi kunne slippe inn og hadde fortsatt noen mål å gå på ift Nanset i den andre avdelingen. Det var ingen 0-5-kamp, men Molde vant fullt fortjent.

En lokal jury kåret for øvrig Kamilla Bruhjell til dagens Amazon-spiller.

Heier på TIL 2020

Nå er sesongen over og det er fortsatt håp for oss. Rykker Avaldsnes ned fra Toppserien holder vi plassen, så må vel innrømme at vi i Amazon er store TIL2020-supportere i kvaliken.

Til slutt må vi og skryte av dommertrioen og spesielt hoveddommer Maren Nilsen i dag. 2.divisjons klart beste dommer, og hun har vært meget god i de tre kampene hun har dømt oss i år. En av få dommere som holder nivået i en spisset 2. divisjon og hun har godt potensialet til å utvikle seg til å dømme enda høyere fremover.