God gjennomkjøring tross tap mot Odd

Odd var sterkest da vi møttes til treningskamp torsdag.

18 minutter ut i kampen fikk Odd en straffe for en hands. Den satt de sikkert i mål til 1-0. Vi kom til flere farligheter utover førsteomgangen, men det gjorde også Odd, men det ble ingen flere mål før pause.

Etter hvilen fortsatte det samme kampbilde. Odd hadde mye ball, men vi stanget unna det meste, mens Maria sto meget god i mål. Samtidig fikk vi våre overganger, men var ikke skarpe nok i siste fase. 65 minutter ut i kampen kom Odd på en overgang og satt inn 2-0. Ti minutter før slutt satt også den tredje for vertene. Et vakkert langskudd gikk i tverrliggeren og inn.

Dermed endte det med et 3-0-tap, men totalt sett var vi fornøyd med prestasjonen selv om det er en del å rette på inn mot seriestart. Samtidig manglet vi flere sentrale spillere i treningskampen, men disse er på plass igjen til Tynset. Vi hadde også med oss et par hospitanter i torsdagens treningskamp, som gjorde at vi stilte et ungt lag.

Nå handler alt om seriekampen borte mot Tynset til lørdag. Kampstart er lørdag klokken 12:00 og vi oppdaterer kampen på sosiale medier.