God gjennomkjøring i årets første treningskamp

Det endte med et 0-2-tap borte mot Odd i årets første treningskamp. Likevel er vi er godt fornøyd med mye, og samtidig fikk vi en meget god gjennomkjøring mot et veldig godt lag.

I den første omgangen får Odd den første store sjansen sin tidlig, men Maria Haugen Bueie i mål varter opp med en strålende redning. Ikke lenge etter kommer Lise Farstad igjennom i andre enden. Skuddet hennes har retning mot krysset, men Odds keeper varter opp med en kjemperedning. Den første omgangen går unna uten de største sjansene og vi går til pause på 0-0.

I den andre omgangen, som er den vi spillemessig er mest fornøyd med, er det jevnspilt og kampen bølger mye frem og tilbake uten at det skapes de aller største sjansene. Etter 57 minutters spill kommer dog Odd alene med keeper etter en fin stikker. 1-0 til Odd. Etter scoringen får vi satt delvis trøkk på Odd og vi skaper flere tilløp til målsjanser, men vi manglet litt på presisjonen i siste fase. I det som er en god Amazon-periode, så slår Odd et innlegg inn i feltet, vi mister markeringen og vertene setter inn 2-0 etter 80 minutter.

Vi prøver å komme oss til hektene, men får dessverre ikke satt ballen i mål. Dermed ender det med 2-0-seier til Odd i det som ble en sjansefattig fotballkamp på Skagerak Arena i Skien.

Totalt sett er vi likevel godt fornøyd med det jentene presterer. Det er et helt nytt lag som spilte sammen 11v11 for første gang, samt at vi hadde med flere prøvespillere og hospitanter. Flere av jentene ble også prøvd i flere posisjoner, og jentene taklet det på en eksemplarisk måte. I tillegg får vi gikk godt med spilletid til samtlige.

Med tanke på at det er vår første treningskamp, mens Odd har spilt 4/5 kamper tidligere i vinter, så må vi si oss godt fornøyd med å være så nære et lag som har spilt opprykkskvalik de siste årene og som har spilt sammen i flere år.

Nå venter en ny treningsuke, før det venter ny treningskamp mot Nanset neste lørdag. Den kampen spilles på Levermyr kunstgress med kampstart kl. 16:00.

Vi takker Odd for god service og ønsker de lykke til med sesongen. Også en takk til dommerne for en god kamp der lite stopp gjorde at kampen fløt fint. Til slutt, ikke minst takk til publikum med Amazon-Hærens egen Henning Glad i spissen for god støtte fra tribunen.

Bildegalleri fra kampen kommer i løpet av helgen!

Henning Glad er en ivrig supporter og var selvfølgelig på plass på Skagerak Arena.