Frida Holmøy har signert for Amazon

Den 23 år gamle vestfoldingen velger å fortsette fotballsatsingen sin i Amazon Grimstad FK.

Frida kommer senest fra Gimletroll der hun har spilt 2.divisjon de siste to sesongene, men hun er opprinnelig fra Vestfoldfotballen. Hun startet i Hauk og Nykrike, før hun gikk videre til Eik Tønsberg og deres samarbeidslag med Ørn-Horten.

I 2021 spilte hun sin første kamp for Gimletroll, før hun nå to år senere tar turen en halvtime nord til Grimstad og toppsatsingen i Amazon.

– Gjennom fire treningsuker med imponerende holdninger og maks treningsoppmøte har det gitt en fin utvikling som vi ønsker å bygge videre på, sier hovedtrener Leif Tsolis.

Frida har nemlig trent med Amazon den siste måneden og har tatt steg for steg på banen. Det gjør at vi ser et spennende potensiale vi kan videreutvikle.

– Hun har utviklet seg uke for uke, blitt gradvis bedre og har kommet inn i tempoet. Hun har jobbet knallhardt for det her og ønsker å gjøre det hun kan for å ta videre steg.

I tillegg til at hun har levert på banen, så har hun også glidd bra inn i gruppa.

– Frida har glitt meget godt inn i gruppa som menneske, og det er noe vi også verdsetter høyt. Hun har blitt en fin del av gruppa vår og bidrar til å spre positivitet rundt laget, avslutter Tsolis.