Fortjent tap mot Sogndal

Sogndal var best i det meste da det vi tapte på Fosshaugane Campus onsdag.

Vertene startet kampen best og får en tidlig scoring på en glimmrende utført kontring kun et par minutter ut i kampen. Utover førsteomgangen er det jevnt. Dessverre kommer vi ikke nærmere enn en heading i tverrliggeren og Sogndal går til pause på 1-0.

Etter hvilen får vi nok en gang en dårlig start da Sogndal setter inn 2-0 på en retur. Etter å ha sett videobildene skulle det nok vært annullert for en offisde, men vanskelig for dommer å se den. Begge lag har sine sjanser utover omgangen, men vi klarer ikke å sette ballen i mål. Dermed ender det med en 2-0-seier til Sogndal.

Sogndal vinner til slutt fullt fortjent. De er bedre enn oss i alle faser av spillet. De er best taktisk, teknisk og fysisk i dag, de løper mer enn oss, trykker til hardere i duellspillet og vinner dermed mest dueller. Sogndal kommer til å ta jevnt og trutt med poeng fremover. For vår del må vi glemme kampen og komme tilbake på nivået vi har vist de siste kampene, for mot Sogndal presterte vi et stykke unna det vi vet vi kan dessverre.

Neste kamp er allerede søndag hjemme mot Haugesund i det som er siste kamp før sommerpausen. Kampstart er kl. 13:00 hjemme på Levermyr.

Lagoppstilling:

Maria Haugen Bueie, Kamilla Bruhjell (K), Kim Dolstra, Jenni Heng Walaunet, Elise Anne Morris, Selma Nohlqvist-Hansen, Emma Pettersen (Selma Lovise Nohlqvist-Hansen fra 73. min), Kaia Wilson (Mia Rostad Huse fra 46. min), Lise Thomassen Farstad, Ingrid Synnøve Nødland, Julie Lossius, Tuva Hodne

Ubenyttede reserver: Kristine Strømnes, Frida Holmøy, Ida Livgård Jensen

Scoringer:
1-0: Emma Sæbø (3 min)
2-0: Anna Grindhaug (54 min)

Gule kort Sogndal: Ingen
Gule kort Amazon: Ingen

Tilskuere: 180