Forandring i trenerteamet

Den siste uken har det blitt noen forandringer på trenerfronten som vi ønsker å informere om. Da oppkjøringen startet i januar hadde vi to likestilte hovedtrenere i Simon Harold og Frank Fredriksen. Men etter en start på sesongen hvor vi ikke har fått med oss så mange poeng som vi hadde ønsket var vi nødt til å gjøre noe. Amazon er et lag som skal være med å kjempe i toppen av divisjonen, og vi har ikke råd til å avgi så mange poeng som vi har gjort i serieåpningen. 

Styret og trenerteamet har derfor hatt flere møter om hvordan vi best mulig skulle løse situasjonen. Amazon ønsket å hente inn tidligere trener Tommy Egeli, for å bidra på kampforberedende økt og på kampdag. Tommy med sin gode kjennskap til 1.divisjon og den taktiske biten kommer godt med for et trenerteam.  

Simon Harold ønsket ikke å fortsette som hovedtrener for Amazon og trer derfor helt ut av trenerteamet. Vi ønsker å alltid ha to trenere til stede på feltet og vi har derfor vært i dialog med Daniel Arrocha, som spiller for FK Jerv (ute med skade). Vi ønsker derfor Daniel velkommen til trenerteamet. Det å få inn Daniel som har masse gode kvaliteter og selv spiller på høyt nivå kan heve laget til det nivået vi bør være på.

Trenerteamet i sin helhet vil derfor bestå av følgende: Frank, Daniel, Tommy, Kari (fysisk) og Rune (Keepertrener)

Vi har troen på at dette trenerteamet skal fungere godt og ser frem til samarbeidet. Vi retter nå fokus på resten av sesongen og gleder oss til kamp mot Stabæk i morgen.