FK Jerv og Amazon Grimstad FK inngår samarbeidsavtale for 2023-sesongen

– Dette er et naturlig første skritt på veien mot å optimalisere tilbudet til både jenter og gutter som vil spille fotball i Grimstad. Amazon og Jerv er to flaggskip i sørlandsfotballen og det er klart vi skal ha en tett dialog og et godt samarbeid som skal komme både topp og barne- og ungdomsfotballen til gode, forteller daglig leder i FK Jerv Jon Ole Reinhardsen og styreleder i Amazon Grimstad FK Kai Arne Halvorsen.

Et utvalg bestående av tre representanter fra hver klubb har vinteren 22/23 jobbet frem en samarbeidsavtale som tar sikte på å være et utgangspunkt for videre samtaler om en eventuell sammenslåing av de to klubbene.

Banekapasitet og barne- og ungdomsfotballen

Det er mange jenter og gutter som vil spille fotball i Grimstad og alt for få baner. En naturlig del av samarbeidet er å samkjøre treningstider og kamptidspunkter for lagene i begge klubber.

Som et ledd i samarbeidsavtalen skal det også utarbeides en plan for rekruttering og opplegg rundt de yngste barna. FK Jerv vil også bidra til økt profesjonalisering av Amazon sitt B/U-opplegg ved deling av øvelsesbank og flere digitale verktøy.

Amazon i gult og blått!

Amazon Grimstad vil i kommende sesong benytte Jerv-fargene gult og blått på sine bortedrakter.

Kommende sesong vil det også bli mulig å kjøpe Amazon-effekter i Jerv sin supporterbutikk.

Markedsføring og sponsornettverk

Det fremgår av samarbeidsavtalen at klubbene har anledning til å gjøre fremstøt mot både nye og eksisterende samarbeidspartnere sammen, der det faller seg naturlig. Samtidig vil Jerv invitere Amazon sitt sponsornettverk til felles nettverkssamling minimum 1 gang i året.

– Både Amazon og Jerv satser hardt og trenger at næringslivet støtter opp om driften og bidrar slik at barn og unge skal ha positive forbilder i sin umiddelbare nærhet. Det er hundrevis av barn som spiller fotball i Amazon og Jerv, og sponsorer av begge lag skal være trygge på at klubbene ved denne samarbeidsavtalen vil ha økt oppmerksomhet på at ingen skal forskjellsbehandles i idretten på bakgrunn av kjønn. Vi jobber for like muligheter for alle, forteller Halvorsen i Amazon.

-Nå gleder vi oss til en ny og spennende sesong med to lag som begge skal gjøre sitt beste for at Grimstad-folket skal få noe å juble over. Vi håper at alle i Grimstad kommer for å heie på både Jerv og Amazon i det som blir en veldig spennende sesong for begge lag, avslutter daglig leder i Jerv Jon Ole Reinhardsen.