Ett poeng hjemme mot Tiller

Vi holdt nullen for tredje gang på rad hjemme, men maktet ikke å score mot topplaget Tiller.

Vi følger ikke kampplanen bra nok fra start og vi har heller ikke den intensiteten vi ønsker i spillet vårt. Det gjør at Tiller får et godt trykk på oss. De styrer kampen, men skaper ikke de aller største målsjansene før pause.

Etter hvilen får vi justert oss og vi har en bedre innstilling enn før pause. Vi skaper et par enorme målsjanser som ingen skjønner hvordan ikke gikk i mål. Det er alene med keeper, stolpen er i veien to ganger og et pr bom på åpent mål sammen med flere farligheter.

Tiller trykker oss litt siste fem minuttene, men en kjemperedning av Bueie gjør at det ender 0-0. Uavgjort et greit resultat utifra at lagene hadde hver sin omgang, men prestasjonen vår i dag var et stykke unna det vi ønsker dessverre og det Tiller-laget vi møtte i dag burde vi slå.

– Sjansene er så store at du må gni deg i øya for å forstå det. Selvfølgelig er det kvalitet, men du trenger ikke kvalitet for å sette de der, så store er de, sier hovedtrener Leif Tsolis til Agderposten.

– Skal man være ærlig så er det egentlig to poeng for lite. Det er en skuffende prestasjon, og resultat, selv om det isolert sett mot et topplag er greit. Vi må gripe de mulighetene vi har, vi skal vinne kamper som dette, sier han videre i Agderposten.

Julie Stafne ble kåret til dagens Amazon-spiller av en lokal jury

KAMPFAKTA:

Amazon Grimstad FK:
Maria Haugen Bueie, Ida Livgård Jensen (Vilde Johansen Bjørkeslett fra 87. min), Lisa Lia, Kristina Herfindal Grøndal, Kamilla Bruhjell (K), Lise Thomassen Farstad, Vilde Birkeli, Kaia Wilson (Martha Sagebakken Omdal fra 46. min), Jenni Heng Walaunet, Kim Dolstra, Julie Stafne Gustad

Ubenyttede ressurser: Kristine Strømnes, Frida Holmøy

Gule kort Amazon: Julie Stafne Gustad og Jenni Heng Walaunet
Gule kort Tiller: Isabel Teigen