En viktig trepoenger

Seier i de forspilte sjansers kamp! Vi startet kampen med offensive takter og gikk i ledelse ved Emma Pettersen da det var spilt 12 minutter. Så gikk vi inn i en periode med ubalanse i laget, og Fløya sin taktikk med å slå langt på alt satt spor. Fløya fikk to mål ut av denne perioden, og det av det enklere slaget.

Trener Tommy Egeli legger så om formasjon og legger en lavere linje bak. Det skulle ikke så mye mer til, og plutselig tok vi så til de grader over. Vi gikk til pause med 4-2 ledelse, og unge lovende Emma Pettersen var virkelig on fire! Fløya reduserte tidlig i andre omgang, men det var vi som produserte de store målsjansene. Vi var flere ganger alene med keeper og serven på våre cornere ga store muligheter i feltet. Cathrine Dyngvold fikk to nettkjenninger i dagens kamp og de kom i 19. og 34. spilleminutt. Det var også gøy å få Kristin Haugstad på scoringslisten, hun scoret i 28. spilleminutt.

Bytter:
55´Mina ut, Vårin inn
74´Emma ut, Lykke inn
74´Lisbeth ut, Johanna inn
89´Kristin ut, Frida inn

Vi putter 3 poeng i skuffen og ser fremover mot en uke med 3 kamper på 6 dager.