Tre poeng mot Fart

Kampen startet nok så jevnt hvor begge lag fikk til endel godt spill og kom offensivt i banen. Men når det var gått 10 minutter var vi nær ved å score da Kristin H kom seg inn i sekstenmeteren, men keeper avverget skuddet. Vi fortsatte å presse på, og når det var spilt 20 minutter gikk vi opp i 1-0 ledelse. Dyngis tok med seg ballen, driblet ett par spillere, spilte vegg med Kelsey som sendte Dyngis perfekt gjennom ett utspilt forsvar, og Dyngis fintet en spiller og keeper før hun satt ballen fint i mål. Fart kom ikke med så mye i første omgang, kun et par halvsjanser, men Trine i mål og våre gode midtstoppere avverget alt som kom deres vei. En god førsteomgang av jentene, som jobbet godt hele omgangen.

Etter hvilen fortsatte kampen omtrent i samma spor. Vi slet med å komme til de største sjansene, men heller ikke Fart skapte noen åpenbare målsjanser. De kom kun til noen halvsjanser, og kampen var til tider jevnspilt når det kom til banespillet, uten at det var så mye spenning offensivt. Utover i omgangen tok vi litt over og kom blant annet gjennom alene med keeper, men avslutningen strøk stolpen. Det var ikke før det var spilt 86 minutter at vi punkterte kampen og økte til 2-0. Fart sin keeper stod langt ute, og Kristin H utnyttet det. Fra rundt 20-25 meter skøyt hun i en fin bue over keeper, og ballen dalte ned i nettmaskene. Kampen endte med det 2-0 og vi fikk en god trepoenger i en middels god kamp.

Bytter:
45´ Dyngis ut, Johanna inn
62´ Lykke ut, Tuva inn
74´ Vårin ut, Mari inn
74´ Hedda ut, Frida inn

Etter kampen tok vi en prat med trener Egelig og keeper Trine, hør hva de hadde å si i intervjuet under: