Tap mot Stabæk i en god defensiv kamp

De første 20 minuttene på Levermyr var det en jevn kamp mellom oss og første divisjons klare opprykks favoritt. Vi har god defensiv struktur og ved et par anledninger er vi selv nær ved å komme til gode muligheter offensivt i banen. Vi tør å spille og viser Stabæk at det ikke er lett å ta poeng på Levermyr stadion. Utover i omgangen blir vi presset lave i banen og Stabæk er nær ved å gå opp i ledelsen ved flere anledninger. Vi klarer likevel å stå i mot og Stabæk klarer ikke sette ballen i nettet før dommeren blåser i fløyten og det er pause på Levermyr. Vi spiller en relativt god omgang og ligger godt defensivt. Og endelig får vi kjenne litt på stang inn istedenfor stang ut når Stabæk ved et par anledninger har noen avslutninger i tverrligger og stolpe.

Når vi kommer ut til andre omgang så blir vi veldig lave i banen og Stabæk har tatt over det meste av banespillet. Men vi klarer å henge med i alle duellene, vi ligger kompakt og er gode defensivt. Vi vinner mange dueller, men sliter litt med å vinne andre ballene og Stabæk får da mer tid med ball i bena. Vi fortsetter å jobbe hardt og godt som et lag og vi gir oss aldri. I denne omgangen sliter vi litt med å få ballen ned på bakken, og vi blir litt fort stresset, vi blir upresise i avleveringene og blir derfor presset enda mer defensivt i banen. Da klokken bikker 90 minutter har vi stått godt i mot og hadde sagt oss meget fornøyde med ett poeng. Men på overtid er vi uheldige når når Stabæk skrur en corner direkte i mål og går opp i ledelsen 1-0. Dette blir også sluttresultatet. Jentene skal ha masse skryt for innsatsen og den harde jobbingen i dagens kamp.

Bytter:
46´Tuva ut, Veronica inn
46´Lykke ut, Emma inn
62´Sofie ut, Frida inn
76´Hedda ut, Vårin inn
90´Johanna ut, Rebekka inn

Nå ser vi fremover mot neste kamp som spilles søndag 23.august klokken 14:30 mot Åsane i Bergen.