Deilig seier mot Medkila

Vi fikk en pangstart på kampen når Emma P tok med seg ballen fremover på kontring, men Medkila-keeperen var våken og fikk såvidt klarert ballen. Da det var spilt 15 minutter gikk vi opp i ledelsen. Nathalie kombinerte fint ut på høyrekanten og dunket selv innlegget i mål, stillingen var 1-0. Vi fortsatte å presse på for nok en scoring og kom til et par gode muligheter, men fikk ikke ballen i mål. Da det var spilt 43 minutter doblet vi ledelsen når Kari utfordret fint en mot en og la inn langs bakken til Emma P som satt ballen i mål. Vi gikk til pause på stillingen 0-2.

Etter hvilen var det vi som igjen fortsatte presset og det tok ikke lang tid før vi igjen økte ledelsen. Da det var spilt 53 minutter driblet Kari nok en Medkila-spiller og la inn, denne gangen i luften. Medkila-keeperen glapp ballen og Marina headet ballen enkelt i mål. Like etter, i det 55.spilleminutt punkterte vi kampen helt når Nathalie satt inn sitt andre mål for dagen. Vi ledet komfortabelt 4-0 og det holdt også helt inn.

Vi vil gratulerer Nathalie med sine første mål i Amazon drakten og Marie med å holde nullen.