Bryne venter til dyst

Vi reiser til Jæren i jakten på tre nye poeng lørdag klokken 14:00.

Det er Bryne som står på motsatt side når vi jakter vår første trepoenger på bortebane denne sesongen.

Bryne har vært et topplag i 2.divisjon i en årrekke og har utviklet flere toppspillere som i dag spiller ute i Europa. De har vært stabile over tid og det samme ser vi i år. De ligger per nå på en tredjeplass på tabellen med sine 18 poeng. Laget er også ubeseiret hjemme og har nå spilt syv seriekamper på rad uten tap. Samtidig har de ikke for vane å spille målrike kamper. De tre siste oppgjørene har endt med 1-1 hjemme mot Sogndal, 0-0 borte mot Herd og 1-0-seier borte mot Tynset.

Vi på vår side er på en oppadgående kurve. Vi spiller bedre og bedre både offensivt og defensivt og har meget gode treningsuker. Vi ligger per nå på en tiendeplass med ti poeng, men med seier vil vi hekte oss på i kampen om en plass på øvre halvdel av tabellen.

Siste kampene våre har nemlig endt med 4-0-seier hjemme mot RBK 2, 1-2-tap borte mot Tiller og 1-0-seier hjemme mot Arendal. Den førsteomgangen vi hadde mot Arendal var årsbeste og vi håper å kunne bygge videre på den gode prestasjonen inn mot morgendagens kamp.

Kampen streames dessverre ikke, men oppdateres som vanlig på våre sosiale medier. Kampstart er lørdag 24. juni klokken 14:00.