Bryne var best i det viktigste

Vi styrte det meste av banespillet, men vi var dårligere enn Bryne i det viktigste i fotball, nemlig å score flest mål.

Kampen startet på verst mulige måte da Bryne satt inn en tidlig 1-0-ledelse. Etter scoringen var det spill mot et mål resten av førsteomgange. Mens vi bommet på våre muligheter, scoret Bryne på sin eneste målsjanse og ledet 1-0 til pause.

Etter hvilen utlignet Emma Pettersen på en godt slått corner fra Ingrid Nødland og det var 1-1 på Jæren.

Like etter fikk dog Bryne et frispark på 17 meters hold. Frisparket satt de direkte i mål og ny Bryne-ledelse. Minuttet senere fikk vi en ny dødball og nok en gang slo Nødland et godt innlegg. Til slutt var det Elise Morris som sørget for 2-2-scoringen og balanse i regnskapet.

Etter scoringen bølger det frem og tilbake, men samtidig føles det ut som vi har god kontroll bakover. Fem minutter før slutt smalt det derimot. Bryne kontret og alene med keeper satt de 3-2-scoringen og sikret seiere med sin tredje scoring på tre sjanser.

Vi gratulerer Bryne med seieren og ønsker de lykke til videre. Vi må også si oss meget fornøyd med kanskje det som til nå har vært årets beste dommer. Brage Martin Norbakken fra Sandved IL og hans assistenter dømte en meget god kamp og begge lag var storfornøyd med både dommerens linje og deres avgjørelser ute på kunstgresset på Bryne.

Se bildegalleri fra kampen på vår Facebookside

Neste mulighet for å ta en ny seier er for øvrig allerede onsdag. Da møter vi Sogndal på bortebane.

Lagoppstilling:

Maria Haugen Bueie, Kamilla Bruhjell (K), Kim Dolstra (Ida Livgård Jensen fra 87. min), Jenni Heng Walaunet, Elise Anne Morris, Selma Nohlqvist-Hansen, Emma Pettersen, Kaia Wilson (Selma Lovise Nohlqvist-Hansen fra 81. min), Lise Thomassen Farstad, Ingrid Synnøve Nødland, Julie Lossius, Tuva Hodne

Ubenyttede reserver: Kristine Strømnes, Frida Holmøy, Inger Sophie Aasheim, Emma Sannæs Kristiansen

Scoringer:
1-0: Karina Fløysvik Hæåk (7 min)
1-1: Emma Pettersen (Ingrid Nødland) (56 min)
2-1: Hæåk (61 min)
2-2: Elise Anne Morris (Ingrid Nødland) (65 min)
3-2: Marthe Christine Johannessen (87 min)

Gule kort Bryne: Ingen
Gule kort Amazon: Ingrid Nødland

Tilskuere: 40