Avaldsnes ble for sterke

Det ble klart tap mot et av topplagene fra Toppserien da vi i dagens NM kamp tapte 5-0. Da var NM eventyret over for i år, og det mot et meget godt Avaldsnes lag.

Trener Tommy Egeli oppsummerer med disse ord:
«Først og fremst så er det tøft å spille 3 kamper på 6 dager forrige uke, og så går man rett i 2 tøffe kamper denne uken. Allikevel var det mye positiv energi inn mot dagens kamp, og vi står defensivt solid som lag i 60 minutter. Bortsett fra deres mål, så har de knapt en farlighet i første omgang. Så liker jeg selvsagt ikke måten flere av målene kommer på, og enkelte av dem er uakseptable. All honnør til Norheim og Alibadje i Avaldsnes sin angrepsrekke, de ble for gode i flere 1-1 situasjoner som også resulterte i mål. Nå slikker vi sårene og bygger all tilgjengelig energi inn mot kampen til søndag mot sterke Åsane i en ny 1 div kamp»

Bytter:
46´ Hedda ut, Lykke inn
59´ Mina ut, Johanna inn
69´ Lisbeth ut, Julie inn
69´ Vårin ut, Frida inn
85´Kristin H ut, Victoria inn

Neste kamp er allerede førstkommende søndag klokken 14:00, da kommer som nevnt Åsane på besøk til Levermyr stadion.