Arendals Fossekompani har oppgradert til premiumpartner!

Vi er heldige som har virksomheter på Sørlandet som tar et aktivt samfunnsansvar for hele regionen!

Etter nedrykket fra 1. divisjon i 2022 var vi spente på den forestående dialogen med Arendals Fossekompani – en av våre gullsponsorer i 2022-sesongen. Arendals Fossekompani klinket like gjerne til og oppgraderte avtalen til å være premiumpartner. Det gjør Arendals Fossekompani til en av Amazon Grimstad FK’s viktigste støttespillere.

Camilla Levinsen er bosatt i Grimstad og jobber som forretningsutvikler i Arendals Fossekompani. Før sommerferien var hun innom en trening på Levermyr etter jobb for å svare på noen spørsmål.

Hvorfor ønsker Arendals Fossekompani å sponse Amazon?

– Vi i Arendals Fossekompani vil gjerne støtte barn og unge, og initiativ som fremmer bærekraft og likestilling. Amazon er en viktig klubb for at jenter på Sørlandet skal få gode muligheter til å utvikle seg innen fotballen. Amazon har en engasjert barne- og ungdomsavdeling og vår sponsorstøtte er til hele klubben – ikke bare toppsatsingen.

– Det er spennende å følge utviklingen i hele klubben og også resultatene til A-laget. 

– Jeg er ydmyk og takknemlig for at en tradisjonsrik og bunnsolid bedrift fra Arendal er med og støtter Amazon Grimstad FK, uttaler styreleder i Amazon Grimstad FK, Kai Arne Halvorsen. Det er utrolig gøy at de tar bærekraft og samfunnsansvar på alvor. Vi er heldige som har virksomheter på Sørlandet som tar et aktivt samfunnsansvar for hele regionen, avslutter Halvorsen.

Besøk Arendals Fossekompani sin hjemmeside:  https://arendalsfossekompani.no/