Amazon jenter med mot Nederland

Martine Trollsås Fenger og Lotte Egeland var begge i troppen når Norge J16 møtte Nederland til kamp i Frankrike i dag.

I dagens kamp mot Nederland fikk Martine Fenger tillit fra start, og det gikk ikke mer enn 10 minutter før hun dunket ballen i mål fra 14 meter. Norge gi da opp i 2-0 ledelse, som også ble stillingen til pause. Nederland reduserte først like etter pause, før de utlignet til 2-2 da det var spilt drøye timen. Kampen endte uavgjort i Frankrike.

Martine ble byttet ut da det var spilt 76 minutter og Lotte fikk ikke innhopp i dagens kamp.

Jentene er fornøyd med å ha fått muligheten til å være med på nok en samling.

– Samlingen for min del har vært bra til nå. Så langt har vi hatt en trening og den har vært grei. Det er veldig gøy å få være med og det sosiale her er bra, så jeg koser meg masse. Målet mitt for samlingen er å bli mye bedre på de forskjellige tingene og å utvikle meg mest mulig, sa Lotte etter de første dagene.

– Samlingen har vært bra så langt! Det er bra folk og bra spillere her, så jeg koser meg. Målet mitt for samlingen er å lære så mye som mulig og bidra så godt jeg kan for at laget skal få gode prestasjoner. Kampen idag var bra gjennomført. Alle stod på og jobbet hardt fra første til siste sekund. Min egen prestasjon med i dagens kamp er jeg også veldig fornøyd med. Det var gøy å spille landskamp igjen, sa en fornøyd Martine etter kampen.

Vi heier på dere jenter og gleder oss til å få dere hjem💚