Amazon Grimstad FK og Lillesand Fotball i nytt partnerskap for kvinnefotballen på Sørlandet!

Amazon Grimstad FK og Lillesand Fotball inngår et nytt samarbeid rettet mot å styrke kvinnefotballen på Sørlandet og sikre en fremtidig suksess for sporten. Som en del av dette samarbeidet vil det nye laget bli kjent som Lillesand/Amazon 2 og vil ha kamparena i 5.divisjon kvinner. 

– For oss har Amazon vært lokomotivet for kvinnefotballen på Sørlandet i over 20 år, og vi er begeistret over dette nye samarbeidet og muligheten til å tilby en alternativ kamparena, sier Morten Westberg, hovedtrener for Lillesand Fotball.

Kai Arne, styreleder hos Amazon Grimstad FK uttrykker også sin entusiasme: 

– Vi har lenge beundret det gode arbeidet Lillesand Fotball gjør for jentefotballen i regionen. Det er derfor med stor glede at vi nå knytter klubbene tettere sammen og bidrar til at Lillesand får et 11’er lag i senior fotball for kvinner.

Dette nye samarbeidet markerer starten på en spennende reise hvor Amazon Grimstad FK og Lillesand Fotball vil jobbe hånd i hånd for å fremme kvinnefotballen, gi unge spillere muligheten til å utvikle seg og skape et enda sterkere fotballmiljø på Sørlandet.

– Med et slikt samarbeid skaper vi en god utviklingsarena for hele stallen og sørger for at alle spillere får 90 minutter i beina og opprettholder kampformen gjennom sesongen. Lillesand Fotball driver bra og utvikler flere gode fotballspillere på jente- og herresiden og er godt representert i kretslaget. Selv har vi tre spillere i stallen fra Lillesand som har vært en del av barn og ungdomsfotballen i Lillesand, uttaler Martin Ek Åsheim, hovedtrener for Amazon Grimstad FK

Onsdag 10. april vil Lillesand/Amazon 2 innta banen for sin debutkamp. De tar turen bort til Søgne for å spille sin første kamp på Toyota Banen, mot Søgne med avspark kl. 20:30. Møt opp og bli med på å skape et nytt fotballkapittel sammen.💚