9 Sørlandsjenter i troppen mot Sandefjord

Torsdag møtte vi Sandefjord til treningskamp på Levermyr og da var over halve troppen fra Sørlandet.

Vi fikk kampens første og førsteomgangs eneste scoring 18 minutter ut i omgangen. Kaia Wilson brøt en ball sentralt og spilte raskt igjennom i bakrom på prøvespiller Martha Sagebakken Omdal fra Randesund. Hun kom alene med keeper og satt ballen sikkert i mål til 1-0-ledelse.

Begge lag hadde sine sjanser, men kun en vanvittig redning av Kristine Strømnes i målet vårt hindret scoring for gjestene. Dermed ledet vi halvveis.

Etter hvilen var det igjen vi som var vassest tidlig. Ti minutter ut i omgangen dro Lise Farstad seg fri før hun la inn til hospitant Johanna Fedeler fra Birkenes. Hun var sikker da hun smalt inn 2-0-ledelsen.

Fem minutter senere glapp det dog defensivt. Sandefjord sendte igjennom June Tønnesland Johansen. Skuddet hennes gikk via keeper i stolpen og på returen sørget Frida Tangerud Olafsen for 2-1-scoringen. Midtveis i andreomgang glapp det igjen bakover. Sandefjord vant ballen på midten før de sendte ballen direkte i bakrom til Tønnesland. Alene med keeper gjorde hun ingen feil og 2-2 på Levermyr.

Men Fem minutter senere var det grønn jubel igjen. Wilson vant andreballen etter et utspark, sendte videre til prøvespiller Cornelia Nystrøm Rasmussen fra Heming, hun la videre til Kim Dolstra som kom med fremover. Dolstra sendte så en nydelig ball videre til Farstad, som alene med keeper satt ballen mellom bena og i mål til 3-2-ledelse.

Vi byttet inn flere lokale Grimstad-jenter mot slutten av kampen. Både Mathilda Stige Lindahl og Mie Bonnerup Winsents fra yngre lag i Amazon Grimstad / Imås fikk muligheten de siste 15 minuttene og gjord sine saker bra.

Kampen endte til slutt med en 3-2-seier og vi har med det fått en god start på høstsesongen selv om det ikke ble delt ut poeng torsdag.

Vi testet også ut live-intervjuer på kampdag for første gang denne sesongen. Dette er noe vi kommer til å fortsette med også fremover, så det er bare å glede seg. Det vil bli direktesendte intervjuer på Facebook både før kamp, i pausen og etter kamp.

Vi takker Sandefjord for god matching, samt dommerteamet, med Maren Nilsen i spissen, for en vel gjennomført kamp. I tillegg en stor takk til alle som kom for å se på. Det var god stemning og mye folk til å være en treningskamp i feriemåneden.

(Kampfakta følger under bildet)

Kampfakta:

Lagoppstilling:

Kristine Strømnes, Kamilla Bruhjell (K), Kim Dolstra, Jenni Heng Walaunet, Frida Holmøy (Inger Sophie Aasheim fra 60 min), Ida Livgård Jensen, Martha Sagebakken Omdal (Mie Bonnerup Winsents fra 75 min), Lise Thomassen Farstad, Johanna Fedeler (Cornelia Nystrøm Rasmussen fra 60 min), Tuva Hodne (Mathilda Stige Lindahl fra 75 min), Kaia Wilson

Ubenyttede reserver: Maria Haugen Bueie, Emma Sannæs Kristiansen

Scoringer:
1-0: Martha Sagebakken Omdal (Kaia Wilson) (18 min)
2-0: Johanna Fedeler (Lise Farstad, Tuva Hodne) (56 min)
2-1: Frida Tangerud Olafsen (61 min)
2-2: June Tønnesland Johansen (68 min)
3-2: Lise Farstad (Kim Dolstra, Cornelia Nystrøm Rasmussen) (73 min)

Tilskuere: 100

Se live-intervjuene fra kampdag på Facebook-siden vår