1. serierunde endte med tap

Vi så virkelig fram til å komme i gang med tellende kamper etter en lang pre-season. Dessverre sitter vi igjen uten poeng etter seriestarten. Vi møtte et godt og aggressivt hjemmelag som fikk kampen inn i sitt spor, vi klarte ikke å stå i mot og tapte fortjent.

Kampen startet forholdsvis jevnt med masse tøffe dueller og to direkte lag. Etter ca 20 minutter, i en periode der vi spilte bra, så satt hjemmelaget inn 1-0. Et balltap på egen halvdel tok oss i ubalanse, og Røas meget gode Tuva Espås ble spilt gjennom og satt ballen kontant i mål bak Kristin. 2-0 kom på frispark etter ca 35 minutter. En lang ball ble slått inn i feltet som vi var først på, men på 2. ballen var vi utrolig passive og lot en av Røas angripere gå helt uforstyrret opp å heade ballen i mål.

Andre omgang startet på verst tenkelig vis. Et svakt tilbakespill ble snappet opp og og Røa kunne enkelt sette inn 3-0 alene mot Kristin. Etter dette kontrollerte Røa matchen, vi klarte ikke å løfte opp spillet vårt og skape sjanser.

Jentene jobbet hardt og la ned masse innsats gjennom hele kampen, men i gårsdagens kamp var Røa litt bedre enn oss i for mange avgjørende situasjoner og faser av spillet.

Nå skal vi riste dette av oss og se fram til hjemmekamp mot Øvrevoll Hosle kommende helg.

Kampens 11’er: Kristin Rage, Ingrid Bergland, Mette Lorentzen, Ina Kristoffersen, Frida Abrahamsen, Hedda Kristensen Hansen, Vårin Vik, Kelsey Hood, Marina Jensen, Kari Johnston, Emma Sannæs Kristiansen

Bytter:
58′ Mette Lorentzen ut, Lisbeth Rothschild inn
58′ Emma Sannæs Kristensen ut, Mari Storli inn
75′ Frida Abrahamsen ut, Oda Arnesen inn
83′ Kari Johnston ut, Emma Pettersen inn