Visjon

Målet til Amazon Grimstad FK Fotballakademi er å tilby en spillersentrert modell innen et positivt læringsmiljø for utvikling av unge jentespillere. Fotballakademiet tilbyr en vei i systemet for alle aldre og nivåer via en modell som setter fokus på utvikling av den ‘komplette fotballspiller’ innenfor moderne fotball. Som den ledende klubben på Sørlandet er vi fullt fokusert på jobben med å gi utviklingsmuligheter både til unge spillere og trenere.

Utviklingsmodell for Jenter

Amazon Grimstads mål er å bygge og levere en modell som promoterer deltakelse, så vel som utvikling, innenfor jente og damefotballen på Sørlandet. Vi ønsker å ha fokus på utvikling av den individuelle spilleren, alt innenfor et positivt læringsmiljø. Denne modellen vil tilby en vei i systemet for alle spillere fra bredde til topp.

Hvert nivå er spesielt designet for å utvikle og forme den komplette spiller til å ha suksess i Toppserien, Norges profesjonelle serie for kvinner.