AMAZON HAR ANSATT TOMMY EGELI SOM NY HOVEDTRENER

Amazon Grimstad FK jobber for en god sesong i årets 1. divisjon for kvinner. Klubben har vært på jakt etter en ambisiøs trener med god erfaring som kan stabilisere og utvikle laget videre med mål om å kjempe om plassene i den øverste delen av tabellen i år, og videre avansement på sikt.

Amazon er derfor svært fornøyd med å kunne informere om at Tommy Egeli er ansatt som ny hovedtrener for A-laget for sesongen 2017. Han tiltrer stillingen umiddelbart.

Egeli er 42 år, gift og har tre barn. Han er bosatt på Nodeland utenfor Kristiansand og jobber i National Oilwell Varco.

Egeli har vært mangeårig hovedtrener for Våg og Start for ungdoms- og seniorlag. Videre var han hovedtrener for Start 2, sonetrener i Agder fotballkrets og hovedtrener for Donn i Toppserien.

Vår nye hovedtrener er sammen med styret i Amazon optimistisk med tanke på å stille en slagkraftig tropp i årets 1. divisjon. Klubben har flere konkrete forsterkninger på blokka som det jobbes iherdig med nå som en dyktig hovedtrener er på plass igjen. Egeli har som ambisjon å bidra til en toppidrettskultur i Amazon og sørge for at laget tar store steg kommende sesong.

Han har videre et klart mål om å få Amazon tilbake i Toppserien raskest mulig slik at landsdelen igjen er representert i den øverste divisjonen. For å lykkes med dette må klubbene se verdien av at de beste spillerne spiller på det beste laget. Amazon vil tenke nytt for å få dette til og vurderer blant annet å gjennomføre regelmessige treninger i Kristiansandsområdet hvor lovende spillere i forståelse med sine klubber inviteres til å delta.

Amazon vil jobbe hardt for å heve nivået på kvinnefotballen på Sørlandet og styrke posisjonen som den ledende jente-/kvinneklubben i landsdelen. En viktig brikke for å komme videre med dette er nå på plass.

Vi ønsker Tommy Egeli hjertelig velkommen til Amazon og ser frem til en spennende sesong for motiverte og sultne spillere, ivrige supportere og et hardt arbeidende støtteapparat.