Vi gleder oss over den svært viktige borteseieren mot Fortuna Ålesund forrige helg, noe som betyr at Amazon også neste sesong blir å finne i den landsdekkende nest øverste ligaen.

Etter overgangen fra Toppserie til 1. divisjon har styret gjennom årets sesong gjennomført en rekke helt nødvendige justeringer og oppsigelser av avtaler på veien mot en sunn og langsiktig positiv økonomisk og sportslig utvikling.  Vi satser for fullt videre på A-laget og skal styrke vår posisjon som den ledende jente-/dameklubben i landsdelen. Dette innebærer også å bruke mer ressurser på utvikling av klubben generelt, og innen ungdoms- og breddesatsing spesielt.

Kontrakten til hovedtrener Nick Loftus utløper 30. november. Amazon Grimstad FK kan ikke fornye avtalen på grunn av kostnadene med å huse og lønne en trener i full stilling.

Klubben har støttet Loftus 100 % i hans kontraktsperiode, og han har lagt ned en formidabel innsats for klubben i en svært vanskelig fase etter nedrykket fra Toppserien i fjor høst. Han har en stor del av æren for at Amazon har beholdt plassen i 1. divisjon med et nærmest umulig utgangspunkt ved sesongstart. Vi takker Loftus for hans entusiasme og engasjement og ønsker ham lykke til videre i sin trenerkarriere.

Amazon jobber nå med å finne en ny hovedtrener med ambisjoner om å lede A-laget i kampen om de øverste plassene på tabellen neste sesong.

Kontaktinfo:

Per Eirik Heimdal